Το Modern Family σε ελληνική απόδοση? Άντε να δούμε και το Lost στα Κουφονήσια!

Έχει γίνει πλέον μόδα να μεταφέρονται ξένες ιδέες στα ελληνικά πρότυπα. Από το Σ'αγαπώ-Μ'αγαπάς, την Πολυκατοικία, την Μαρία την Άσχημη, τους Βασιλιάδες κ.α. Έρχεται τώρα για ακόμα μία φορά το Mega Channel να μας εκπλήξει (δυσάρεστα ή ευχάριστα θα φανεί), αφού έγινε γνωστό ότι του χρόνου θα δούμε το Modern Family στα ελληνικά. Για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν ακουστεί τα ονόματα του Άντώνη Καφετζόπουλου (ως Jay Pritchett - ευτυχώς δεν σκεφτήκαν πάλι τον Μπέζο), της Κλέλιας Ρένεση (ως Gloria Delgado-Pritchett - τούμπανο αλλά εγώ μάλλον θα προτιμούσα την Πηνελόπη Αναστασοπούλου), του Κώστα Κόκλα (ως Phil Dunphy - του ταιριάζει ο ρόλος αλλά μάλλον 5-6 χρόνια πριν αφού πια είναι σχεδόν συνομήλικος με τον Καφετζόπουλο, θα προτιμούσα τον Θοδωρή Αθερίδη) και της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους (ως Claire Dunphy...εγώ θα επέλεγα την Δάφνη Λαμπρόγιαννη αλλά υποδύεται παρόμοιο ρόλο φέτος).
Μεγάλο ρόλο στην αμερικάνικη σειρά παίζουν τα παιδιά και θα είναι βασικό συστατικό της επιτυχίας το cast των ανήλικων ρόλων, αφού η μικρή Λίλυ που υιοθετεί το gay ζευγάρι στην σειρά κλέβει την παράσταση.
                                     
Αν είναι πάντως να συνεχιστεί αυτή η τακτική της μεταφοράς σεναρίων από το εξωτερικό στην ελληνική πραγματικότητα, έχω να προτείνω στον αντικαταστάτη του κύριου Μπούτου να φέρει και το ''2 Broke Girls'' με πρωταγωνίστριες την Βασιλική Ανδρίτσου και την Ζέτα Δούκα και στους συμπληρωματικούς ρόλους την Φωτεινή Μπαξεβάνη ως Sophie και τον Άρη Σερβετάλη ως Oleg (και αν συμβεί να έχω και εγώ μερίδιο της επιτυχίας που το σκέφτηκα).
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου