Fast forward πρωινό Ant1

Σήμερα ξεκίνησε το πρωινό πρόγραμμα του Ant1 με πολύ άγχος το οποίο μας μετέδωσαν οι παρουσιαστές. Ξεκίνησε στις 07:00 με τον Γιώργο Παπαδάκη να μιλάει ως συνήθως ακατάπαυστα, χωρίς να αφήνει ούτε καν τον "Μαζί τα φάγαμε" υπουργό να αρθρώσει ολοκληρωμένη πρόταση. Ευτυχώς στην συνέχεια εμφανίστηκε η Λιάνα Κανέλλη, η οποία αν και έπρεπε να τα σπάσει αλά Βάνα Μπάρμπα επειδή της δόθηκε μόλις ένα μισάωρο για να μιλήσει (δεν θα άντεχε και περισσότερο χωρίς να καπνίσει), πρόλαβε να προβάλει την αγανάκτηση του ελληνικού λαού δίχως να σταματήσει κανείς τον λόγο της. Στην συνέχεια και ενώ μιλούσε η κυρία Κανέλλη ο Παπαδάκης μαζί με τους συμπαρουσιαστές του άρχισαν να αποχωρούν από το πλάνο γιατί ήδη είχε πάει 10:10 και έπρεπε την τηλεοπτική σκυτάλη να παραλάβουν ο νέος "Γρηγόρης-Θανάσης" (τηλεοπτικό προιον λαϊκισμού) και η Σίσσυ φανερά αμήχανοι και αγχωμένοι. Την σκυτάλη γύρω στις 10:25 πήρε η μόνη χαλαρή (σιγά μην με πιάσει κόψιμο...τα άστρα και ο Κυριακού ότι και να γίνει με αγαπάνε) Λίτσα Πατέρα, ενώ συνέχισε η "εθνική μας μαγείρισσα" Αργυρώ Μπαρμπαρήγου η οποία ένιωθε σαν την Έυα Καιλή πρώτη μέρα στην Βουλή. Στην συνέχεια οι παρουσιαστές παρουσίασαν τους υπόλοιπους συντελεστές τους αρχίζοντας από την φανερά αδυνατισμένη Κατερίνα Ζαρίφη (φίκος benjamin όπως αυτοαποκαλέστηκε) και τον Παύλο Σταματόπουλο. Η Ζαρίφη από εκεί που ήταν πρωταγωνίστρια του πρωινού του Αnt1 πριν λίγα χρόνια, σήμερα είχε κυριολεκτικά ρόλο φίκου, αφού οι παρουσιαστές και ειδικά ο "νεος Γρηγόρης-Θανάσης" μονοπώλησαν και μάλιστα αδίκως τον τηλεοπτικό χρόνο. Επί δύο ώρες λύνονταν οι απορίες του παρουσιαστή περί life style. Επίσης όταν εμφανίστηκε η καλεσμένη τους, Ζέτα Μακρυπούλια, ο "παρουσιαστής κληρώσεων τυχερών παιχνιδιών" δεν σταμάτησε να την ρωτά απροκάλυπτα για την προσωπική της ζωή - μάλλον δεν έχει παρακολουθήσει πρωινά προγράμματα ΠΟΤΕ και δεν έχει συνειδητοποιήσει για ποιό λόγο όλοι οι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου ανταποκρίνονται στις προσκλήσεις της μέχρι πρώτινως ''βασίλισσας των πρωινάδικων" Ελένης Μενεγάκη. Ο κεντρικός τηλεπαρουσιαστής ζούσε μια δεκαετία τώρα στο νησί του Lost και ξαφνικά ξύπνησε στο Gossip Girl - τρελές ώρες θα ξόδεψαν οι υπεύθυνοι του καναλιού για να αποφασίσουν το πιο (α)κατάλληλο πρόσωπο. Καλή επιτυχία σε αυτό το αγχωτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα...αν και δεν νομίζω η λέξη ''επιτυχία'' να εμφανίζεται ούτε στους αστρολογικούς χάρτες της Πατέρα.

Πηγή εικόνας: www.antenna.gr

3 σχόλια:

  1. Να σου πω την αλήθεια μ'αρέσει ο Φερεντίνος.Καλύτερα απ' όλους.Δώσε λίγο χρόνο για τα κατακαημένα παιδιά και αυτά μεροκάματο βγάζουν.όσο για τη Σισσυ ένα θα σου πω : είναι η πρώτη γκόμενα που βγαίνει ον αιρ και δεν ξέρεις τι να κάνεις να την συμπαθήσεις, όχι; Και σε πληροφορώ είναι η λιγότερη καβαλημένη απ' όλες και αυτό της το αναγνωρίζω...Το περίμενες εσύ ότι η Ζαρίφη έχει καβαλήσει την κολώνα της Δεη(καλάμι και να θελει δεν μπορεί);;;Εννννυγουει...Μ'αρέσουν αυτοί και ας μην είδα ούτε ενα νανοσεκοντ της εκπομπής.Η Μενέγω και ο Παπαδακης πρέπει να το πάρουν απόφαση και να αμολήσουν.Η μεν γιατί πόσο ν αντέξει ο ντουνιάς τη βλακεία και το νιαούρισμα και ασε που έχει ένα σκασμό λεφτά να μεγαλώσουν και τα εγγόνια..και ο δε έχει συμπληρώσει τα ένσημα -σύνταξη.Μέχρι πότε...;Ασε που το πι δεν γράφει καλά στην κάμερα...Ξεφαρμάκιασα πάω να πιω λίγο νερό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί να μην περιμένω το καβαλημένο καλάμι? Όλοι τουσ είναι καβαλημένοι αλλιώς δεν θα ήταν μπροστά στο γυαλί...και η Ζαρίφη το αξίζει εν αντιθέση με τον Φερεντίνο που δεν έχει (και δεν είχε ποτέ) τίποτα να δώσει. Σίγουρα χρειάζονται χρόνο προσαρμογής αλλά ο Φερεντίνος δεν ταιριάζει με τίποτα στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό προιον. Όσο για τους Μενέγω-Παπαδάκη δεν τα παρατάνε όχι για τα φράγκα αλλά για την συνήθεια και την επιβεβαίωση...λογικά ο Παπαδάκης έχει το πολύ μια τετραετία - η Ελένη ελπίζω περισσότερο...ελπίζω να την δώ κάποτε και σε νυχτερινό σε ρόλο Ρούλας Κορομηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή