TOP 10 NEW TV SERIES: No8 Up all night

   Η συγκεκριμένη κωμική σειρά σατιρίζει τις μοντέρνες οικογένειες του σήμερα με την μητέρα να δουλέυει και τον πατέρα να κάθεται στο σπίτι να προσέχει το μωρό....κάτι σαν την οικογένεια της Δε-Δε-Δεύτερης. Η Reagan δουλεύει σε μία τηλεοπτική εκπομπή της οποίας παρουσιάστρια είναι η Ava, η οποία είναι κάτι σαν την δική μας Τατιάνα με μόνη διαφορά ότι είναι πιο ρεαλιστική γυναίκα καριέρας χωρίς να το παίζει καλή νοικοκυρά και πρότυπο συζήγου ταυτοχρόνως. Ο Chris, ο άντρας της Reagan, ήταν μεγαλοδικηγόρος μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στην οικογένεια του και να αφήσει τις δικαστικές διαμάχες....χάθηκε να το ακολουθούσε αυτό το παράδειγμα και ο κοντός-θύμα γόβας στιλέτο; 
   Η πρωταγωνίστρια Christina Applegate (Reagan) ξεκίνησε να γίνεται γνωστή από το "Married with children" (Παντρεμένοι με παιδιά), ενώ έχει συμμετάσχει σε μεγάλες επιτυχίες της μεγάλης οθόνης όπως το "The sweetest thing", το "View from the top" και το "Hall pass". Επίσης επιτυχημένος ρόλος ήταν αυτός της Amy Green, αδερφής της Rachel (Jenifer Aniston) στα "Φιλαράκια". Ο συμπρωταγωνιστής της,  Will Arnett έχει πρωταγωνιστήσει επίσης σε μεγάλες επιτυχίες της μεγάλης οθόνης όπως το "Blades of Glory" και το "Semi-Pro" ένω έχει δανείσει την φωνή του στις μεγαλύτερες παραγωγές κινουμένων σχεδίων της τελευταίας δεκαετίας όπως το "Ice Age", το "Horton", το "Ratatouille" και το "Despicable Me". Η τρίτη της παρέας (η "Αξίζει να χαθείς") Maya Rudolf την τελευταία 5ετία έχει παίξει σημαντικούς ρόλους σε blockbuster όπως το "Bridesmaids" και το "Grown Ups". 
    Συστήνω ανεπιφύλακτα την συγκεκριμένη σειρά την ώρα του φαγητού, αφού δεν βαριέσαι αλλά δεν σου βγαίνουν και τα ντολμαδάκια από την μύτη από τις τρελά χιουμοριστικές ατάκες. Μία ευχάριστη κωμική σειρά...όπως λέμε "δεν είναι ωραίος αλλά έχει τύπο" - τα συμπεράσματα δικά σας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου