Ο Φερεντίνος πηγαίνει σε ψυχαναλυτή; Μάλλον όχι...αν και θα έπρεπε!!!

Σήμερα στην Μενεγάκη ο Φερεντίνος δήλωσε ότι αυτός και οι συνομίλικοι του στην τηλεόραση δεν κάνουν αδιάκριτες ερωτήσεις στους καλεσμένους και δεν φέρνουν ποτέ καλεσμένο τους σε δύσκολη θέση. Δηλαδή ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΕΟ; Δηλαδή ποιός στην ελληνική τηλεόραση ξεπερνά τα προσωπικά όρια; Η Σουλιώτη μόνο; Το ότι αν και δεν είναι γνώστης των ''κουτσομπολιών'' αλλά έχει εκμεταλλευτεί όσο κανείς (ούτε στο star τόσο) το τρίγωνο Παπουτσάκη-Λαγούτη-Τζιόβα πώς λέγεται; Κοινωνική ενημέρωση; Η Σίσσυ έκανε τις ερωτήσεις; Η Ζαρίφη του είχε πει τι να ρωτήσει; Η Πολίτη του είχε κάνει σκονάκι με τα hot θέμματα συζήτησης; Τόσο άβουλος είναι πια; Δηλαδή δεν αλλάζουμε στην Ελλάδα...οι έχοντες δύναμη προωθούν μόνο νούμερα σε όλους τους επαγγελματικούς τομείς. 

Στην ελληνική τηλεόραση τρεις ψεύτικοι άνθρωποι υπάρχουν που αποτελούν απλά τηλεοπτικά προιόντα και όχι τηλεοπτικές προσωπικότητες και αυτοί εμφανίζονται όλη την μέρα στα μεγάλα κανάλια (Αρναούτογλου-Φερεντίνος-Ουγγαρέζος). Ο Λιάγκας και η Σταμάτη που απλά είναι αληθινοί χαρακτηρίζονται απλά "κακοί" και "φίδια"...ενώ αυτοί που κουτσομπολεύουν και θάβουν χαμογελαστά είναι τα καλά, αληθινά παιδιά της τηλεόρασης. ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ....ας πάρουν απόφαση Μπούτος και Λάτσιος να τους συνταξιοδοτήσουν και ας συνταξιοδοτηθούν και οι ίδιοι γιατί προβάλλουν εκπομπές και πρόσωπα που απευθύνονται σε κοινό με iq όχι κουνελομάνας αλλά κουνελιού. Η Καραβάτου έκανε μεσημεριανή εκπομπή αλλά η συγκεκριμένη παρουσιάστρια είχε ήθος και προσωπικό ύφος και όμως την φάγαν γιατί αυτά τα χαρακτηριστικά πια δεν πουλάνε. 
Όσο συνεχίζουν να προβάλλονται σκουπίδια στην ελληνική τηλεόραση τόσο εμείς θα μετατρέπουμε τις συσκευές σε γλάστρες και θα παρακολουθούμε στο lap top μας ξένες σειρές και εκπομπές....τουλάχιστον οι Αμερικάνοι αν και ζώα(πρόβατα με παρωπίδες συγκεκριμένα) εκτιμούν το τηλεοπτικό κοινό και παρουσιάζουν αξιοπρεπή προγράμματα. Όσο υπάρχουν λάθος κεφάλια στα ελληνικά ιδιωτικά κανάλια τόσο θα ανοίγουν την τηλεόραση τους μόνο οι απόφοιτοι παιδικού σταθμού να ζεσταθούν και να ψυχαγωγηθούν απο τατιανιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου