Μασονίες και σύμβολα...όλοι θέλουν το κακό μας.

Όλα στην ζωή μας δεν τα αποφασίζει η μοίρα αλλά μία ανώτερη δύναμη. Το οτι σήμερα εγώ έφαγα φασολάκια Ρεθύμνου κάποιος το έχει αποφασίσει. Επίσης τυχαίο είναι που η πατάτα Νευροκοπίου έγινε must της εποχής; Ούτε η μπανάνα chiquita σου λέει τόσο σουξέ. Κάποια ''κεφάλια'' αποφασίζουν τα πάντα για μας. R u scared? U should be coz you are not on scare tactics!!!
Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες μέρες έχουν κατακλύσει video που περιγράφουν πως όλα είναι προσχεδιασμένα από άτομα που έχουν τοποθετηθεί σε συγκεκριμένες θέσεις από μία ελίτ ανθρώπων. Κάποια άτομα, όπως αυτά που είναι σε υψηλόβαθμές θέσεις για να αποφασίζουν τις συνθήκες διαβίωσης μας, θέλουν ντε και καλά να μας πείσουν ότι αυτοί που εξελέγησαν είναι σκοπίμως στις κυβερνήσεις και τα μέσα μαζικής επικοινωνίας θέλοντας να μας καταστρέψουν. Τόσους ανθρώπινους gozzila ούτε οι ακραίοι πολιτικοί δεν παρατηρούν. Μήπως η Βάσω Παπανδρέου έχει βλεφαρόπτωση επειδή όταν ήταν μικρή την απήγαγαν οι εξωγήινοι και για να ξαναέρθει το βλέφαρο στα ίσια του της ζήτησαν να καταστρέψει το ελληνικό έθνος; Η γυναίκα του Τσοχατζόπουλου ήταν καμαρίερα στην λέσχη του Bush; Η Κάρλα Μπρούνι είναι μέλος των ναιτών; Είχαν προβλέψει οι Ίνκας το σκάνδαλο Στρος Καν; Η Άση Μπήλιου είναι σατανίστρια που συμμετέχει σε τελετές στις πυραμίδες μαζί με άλλους αστρολόγους; Τυχαία είναι και ο Πιτ Παπαδάκος παχουλός; Πόσοι απο αυτούς είναι θρεφτάρια επειδή πληρώνονται καλά για να μας καθοδηγούν; Πού και γιατί έχει χαθεί η Μαρία Παπαπέτρος; Όλα αυτά και άλλα τόσα αναπάντητα ερωτήματα απαντούν video όπως το παρακάτω που κάθε πρόβατο πιστεύει σε συνομωσίες που θέλουν το κακό του...είναι επειδή αυτοί οι μασόνοι θέλουν να μας καταστρέψουν όλους και να μείνουν μόνοι τους πάνω στην γη 1.000 όλοι και όλοι.
Αλλά οι συνομωσίες δεν υπάρχουν μόνο στον καλλιτεχνικό και στον θρησκευτικό κόσμο...έχουν καταλάβει και τον χώρο των καλλιτεχνών. Στην Ελλάδα ο επίτροπος των μασόνων που θέλουν να μας καταστρέψουν είναι ο Νότης Σφακιανάκης(τον οποίο σιχαίνομαι καλώς ή κακώς). Ο άνθρωπος το λέει ξεκάθαρα "τον Εωσφόρο, που φέρνει το φως, τον διώξατε'' (το γράφω με κεφαλαίο γιατί και εγώ είμαι fan του σαν τον Νότη). Εμείς σαν πρόβατα του χριστιανισμού δεν πρέπει να δεχόμαστε ούτε εβραίους(αυτοί είναι οι περισσότεροι μασόνοι ακόμα - δυστηχώς ο Χίτλερ δεν κατάφερε να τους ξεκάνει όλους γαμώτι), τους μωαμεθανούς και όλες τις άλλες θρησκείες-πίστες. Για να μην μιλήσω για τους ξένους....φυσικά και θα μιλήσω. 

Στο εξωτερικό πρώτη και καλύτερη η Madonna(που ούτε και αυτή μου άρεσε ποτέ), ασπάστηκε την kabbalah, η οποία είναι αιρετική, παρακλάδι του εβραισμού και της μασονίας και για αυτό την έχουν χρήσει σαν την αρχιέρεια τους - ΝΑ ΚΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ LIKE A VIRGIN.
Ο Τom Cruise(αυτόν και αν σιχαίνομαι); Ο πρώτος που έκανε διάσημη την scientology. Θα έπρεπε να έχει πεταχτεί από έναν ουρανοξύστη "κατά λάθος" στα γυρίσματα μιας "επικίνδυνης αποστολής" αφού έχει στρατολογηθεί για να οδηγήσει την ανθρωπότητα στο κακό(κακό = οτιδήποτε δεν αποτελεί χριστιανισμό).
Γυρνώντας στα εγχώρια μας, ο Σαμαράς πρόκειται (ο Αντώνης και όχι ο Τρύφων δυστηχώς όπως φαίνεται) σε ένα μήνα να μας κυβερνήσει, αλλά ένα είναι το ερώτημα που ταλανίζει όλη την ανθρωπότητα: ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΕ; Ε λοιπόν εγώ έχω την απάντηση...η Αννούλα ήταν αυτή που τον έπεισε να αφήσει την Πολιτική του Άνοιξη και να μας βάλει σε έναν Πολιτικό Χειμώνα μεγαλύτερο σε διάρκεια και πιο δύσκολο και από αυτόν που αναμένεται να δούμε στο Game of Thrones. Η ελληνίδα Madonna, αν και δεν έχει ασπαστεί την kaballah ή κάποια άλλη αίρεση, με τα κόλπα της στο κρεβάτι κατάφερε να κολάσει τον ανυποψίαστο νέο(τότε-τώρα κούσαλο τον λες) πολιτικό. Άραγε στο μέλλον θα δούμε αφίσα του Σαμαρά στην οποία να τονίζεται το ένα του μάτι; Θα συμβουλευτεί την Μιμή Ντενίση για το ποιό είναι το καλό του προφίλ; Ελπίζω στο μέλλον να μας απαντηθούν και αυτα τα ερωτήματα από όλους αυτούς τους μασιονοφοβικούς.

Όλα αυτά από κάποιον που φοίτησε σε ιδιωτικό σχολείο (σαν την κόρη της Αλέκας), συμμετείχε στον σχηματισμό κομματικής παράταξης στο πανεπιστήμιο, αποχώρησε απο αυτήν και μπήκε σε ανεξάρτητη μέχρι το 4ο έτος που έφυγε και απο αυτήν και δεν ξανασυμμετείχε έκτοτε ούτε σε ψηφοφορία φοιτητικών εκλογών και σήμερα επειδή ήταν μέσα σε όλα είναι άνεργος και κάθεται όλη μέρα στον καναπέ του...αλλά αύριο θα είναι υποψήφιος πρωθυπουργός, υποψήφιος για "καλλιτέχνης της χρονιάς" στα mad awards αλλά και στα Academy Awards και πρόεδρος νέου αιρετικού κινήματος.
ΒΡΕ ΔΕΝ ΚΟΥΡΕΥΕΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΣΑΣ;

5 σχόλια:

  1. Να σου πω την μαύρη αλήθεια μου σε λάτρεψα παραπάνω..!!Τω όντι εβγαλες τα γλωσσικά σου πινέλα και δημιούργησες στην παλέτα της μπλογκόσφαιρας..Σοβάρα τώρα.. ως ένα βαθμό θα επιμείνω στις απόψεις μου πως τίποτα δεν είναι τυχαίο και όλα κινούνται βάσει ενεργειών. Είναι σχέσεις δράσης-αντίδρασης. Όσο έχεις θετική ενέργεια και καλές προθέσεις το μεταφέρεις και στους άλλους και κάνεις τον κόσμο ένα τσακ καλύτερο και τούμπαλιν. Όσο για τη μαντόνα απλά τη βαριέμαι..Σίγουρα αν είχε κάνει καριέρα μόνο στην Ελλάδα θα ήταν τάξεως Τζούλιας ή Λαίδης Άντζυ... Ζε νε παπαπαπα...Νεεεεεξτ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. lol...les na ekane porno?!!! alla ayto pou oloi einai meli masonikwn koinothtwn?!!! ma oloi?! dld enas den ksefyge?!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς σίγουρα ξεφύγαμε! Είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι τι να τις κάνουμε τις λέσχες και τις αδελφότητες;

      Διαγραφή
    2. tis adelfothtes tpt...tis adelfes olo kai kati tha vroume - eidika twra pou tha mpoun stin Vouli oi Xrysavgites!!!

      Διαγραφή