American Horror Story: Coven Season 3

Ο τρόμος επιστρέφει απόψε

Απόψε επιστρέφει η αγαπημένη μας σειρά τρόμου με μία νέα τρομακτική ιστορία βασισμένη στην μαγεία.
  Αναμένουμε να δούμε εκπληκτικές ερμηνείες από τις Jessica Lange, Sarah Paulson, Frances Conroy, Lily Rabe αλλά και από τους Taissa Farmiga, Evan Peters και Denis O'Hare οι οποίοι επιστρέφουν από τον πρώτο κύκλο της σειράς. Εκπληκτική πρώτη εμφάνιση στην σειρά κάνει φέτος η βραβευμένη με Oscar, Emmy αλλά και Χρυσή Σφαίρα Kathy Bates.
  Η ιστορία εξελίσσεται γύρω από την αναζήτηση της φύσης και των χαρισμάτων μίας νεαρής κοπέλας, της Zoe. Η Ζoe (την οποία υποδύεται η Taissa Farmiga) ανακαλύπτει ότι ανήκει σε μία "χαρισματική" γενία ανθρώπων, το οποίο την οδηγεί σε μία μυστηριώδη σχολή για νεαρά κορίτσια τα οποία μοιράζονται την ίδια γραμμή αίματος. Στην πορεία της θα έλθει σε επαφή με την Fiona Good (την οποία υποδύεται η αινιγματική Jessica Lange), την ισχυρότερη μάγισσα της προηγούμενης γενιάς.
Αναμένουμε να ζήσουμε πολλές ανατριχιαστικές στιγμές φέτος...ευτυχώς που υπάρχουν οι αμερικάνικες  παραγωγές γιατί στο Ελλάντα μας παρουσιάζουν μυστήρια trailer τύπου ''Κλεμμένα όνειρα'' και τελικά παρακολουθούμε σαπούνια.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου