Μες την Χαζή Χαρά

 
Πωπω ψευτιά....αποσβολωμένος από το ''θέαμα του νέου Μες την Καλή Χαρα, να έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό και το σαλάκι να τρέχει, το τσιγάρο να καίει και να πέφτει η στάχτη πάνω στον καναπέ! Ποιός θα πίστευε ότι θα υπήρχε χειρότερο τηλεοπτικό πρόγραμμα από τους Π.Ε.Δ.Ε.Σ; Και δεν χρειάζεται χρόνος για να δέσει η παρέα και άλλες παρόμοιες δικαιολογίες. Αρκετά τηλεοπτικά χιλιόμετρα έχουν διανύσει μέχρι στιγμής Σπυροπούλου και Ζησάκης για να δικαιολογούνται...μπορεί να είναι όμορφοι αλλά αυτό δεν αρκεί.
  Παλαιότερα, όταν είχαν αναλάβει Ζαρίφη-Μουτσινάς τον Πρωϊνό Καφέ, διάφοροι κριτικοί είχαν την άποψη ότι δεν είναι ευχάριστο να βλέπουμε μία παχουλή γυναίκα σε κεντρικό ρόλο. Μπορεί η Ζαρίφη να μην ανήκει στα πρότυπα ομορφιάς της εποχής και μερικές στιγμές να είναι επιτηδευμένη προσπαθώντας να βρει γρήγορα ατάκα για να δημιουργήσει γέλια αλλά τουλάχιστον η Ζαρίφη είχε και έχει να προσφέρει πολλά στην τηλεόραση εκτός από μία "ψέυτικη παρέα". Οι παρουσιαστές της τηλεόρασης δεν λένε να κατανοήσουν ότι δεν είναι μόνο η έλλειψη διαφήμισης αυτό που οδήγησε στην μείωση των ελληνικών τηλεοπτικών παραγωγών αλλά και το γεγονός οτί αμφισβητούν την οξυδέρκεια του τηλεοπτικού κοινού. Μικρούτσικοι παρουσιαστές έχουν διωχθεί από την τηλεοπτική καθημερινότητα διότι υποβάθμιζαν την νοημοσύνη του τηλεοπτικού κοινού.
  Οι άνθρωποι της τηλεόρασης έχουν την εντύπωση ότι η μερίδα του πληθυσμού που παρακολουθεί τηλεοπτικά προγράμματα και δη πρωϊνά αποτελείται από αμόρφωτους και αδαείς. Μάλλον σε αυτό το είδος κοινού θα ήθελαν να απευθύνονται αλλά δυστυχώς αυτό δεν είναι ρεαλιστικό στην Ελλάδα του 2013. Η αποστροφή στα τηλεοπτικά προγράμματα μάλλον δεν λειτούργησε ως έναυσμα οι παραγωγοί της τηλεόρασης να αλλάξουν οπτική στον τρόπο παρουσιάσης.
 
  Μία νέα wannabe Μενεγάκη, η οποία αντιγράφει ακόμα και την στάση του σώματος της αλλά όταν ανοίγει το στόμα της μετατρέπει την Μαστροκώστα σε πρύτανη Πανεπιστημίου, δεν έχει λόγω ύπαρξης στην ελληνική τηλεόραση. Η συγκεκριμένη έχει καλή σχέση με τον Πρόεδρο του σταθμού αλλά αυτό αρκεί για να μας την επιβάλλουν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες; Η Αντωνία Καλλιμούκου, η οποία αναδείχθηκε από τα καλλιστεία του ΑΝΤ1 το 2007, είναι μία πανέμορφη κοπέλα αλλά εν αντιθέση με την φίλη του Προέδρου έχει γνώσεις και άποψη σε μεγάλη γκάμα θεμάτων και κατέχει δικαίως μία θέση στην τηλεοπτική πραγματικότητα. Ας κάνει το κορίτσι τις sexy φωτογραφήσεις της και ας αφήσει την παρουσίαση...φαντάζεστε σε ένα πρωϊνό να έχει μεγάλη συμμετοχή η Φαρμάκη; Να μας πει τί; Η ομορφιά αποτελεί ένα προνόμιο και ίσως και εισιτήριο αλλά δεν αρκεί. Δεν φταίει το εκάστοτε φιλόδοξο άτομο αλλά οι παραγωγοί που μας επιβάλλουν συγκεκριμένα προγράμματα και πρόσωπα. Η περίοδος που αρκουδιάρηδες-θεσσαλονικείς-αμόρφωτοι γελοιοποιούν τον εαυτό τους αλλά και τους γύρω τους πέρασε.
  Πολλοί δεν συμπαθούν τον σύζυγο της Φαίης όπως και την ψηλή-άχαρη-χοντροκομμένη-αθυρόστομη ξανθιά που πλαισιώνει την παρέα του πρωϊνου αλλά αυτοί οι άνθρωποι δεν υποτιμούν το κοινό τους και ακόμα και αν προσβάλλουν την αισθητική πολλών, εκφράζονται και συμπεριφέρονται στον τηλεοπτικό αέρα λιγότερο στημμένα και με μεγαλύτερη δόση ειλικρίνειας.
  Από την άλλη ένας Ευθυμής πιο ψεύτικος και από τον Μπλέτσα, ο οποίος βγήκε στους τηλεοπτικούς δέκτες και νομίζει ότι απευθύνεται σε πεντάχρονια ανηψάκια του. Φτάνει με τις στημένες τηλεπερσόνες!!! Στις 8 το πρωί βγαίνει στον αέρα του Alpha το ''Άκατα-Μάκατα'' με τον Ευθύμη Κοκκιναρά ο οποίος τουλάχιστον γνωρίζει σε ποιά ηλικιακή ομάδα απευθύνεται εν αντιθέση με τον Ευθύμη στις 10 που μάλλον νομίζει ότι συνεχίζει το πρόγραμμα του συνονόματου του. Όπως και να έχει θα προτιμήσω το Άκατα-Μάκατα από το να βρίσκομαι "Μες την Χαζή Χαρά" κάθε Σαββατοκύριακο.
ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΝΑΤΑΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ...όπως και οι εκλεκτοί καλεσμένοι της, οι οποίοι εμφανίζονταν ίσως αποκλειστικά σε αυτήν (όπως η Ευρυδίκη, ο Δάντης και πολλοί άλλοι τραγουδιστές και μουσουργοί) και εμπλούτιζαν μουσικά τα πρωϊνά μας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου