Αφού είχατε τον/την τέλειο/α σύντροφο! Γιατί στον Μπέο (πρώην σύζυγος της Κατερίνας Αργυριάδου-Γιατζόγλου-Μπέη προς αποφυγήν παρεξηγήσεων) ο επόμενος/η είναι για τα πανηγύρια;

Όλοι μου οι φίλοι με εξαίρεση έναν/μία (τον/την οποίο δεν θα αποκαλύψω για να φάτε τα λύσσακα σας ποιός/α μπορεί να είναι αυτός/η ο/η τυχερός/ή) είχαν μια χαρά σχέση και ενώ χώρισαν, αντί να προχωρήσουν σε κάτι καλύτερο αλλά και καυλίτερο, έχουν συνάψει σχέσεις με ανθρώπους που δεν φτάνουν ούτε στο μισό τους προηγούμενους συντρόφους τους. Να το δεχτώ, ο έρωτας είναι τυφλός και δεν κοιτά ούτε ομορφιά, ούτε φράγκα, ούτε τίποτα αλλά δεν μπορείς ρε φίλε από την Δούκισσα Νομικού να προχωράς στην χήρα Χατζηχρήστου (χωρίς να θέλω να προσβάλλω καμία κυρία).
Πραγματικά εγώ πάντα επιλέγω κάτι καλύτερο από όλες τις απόψεις. Το είχα το τέλειο αλλά δεν ήμουν εγώ το τέλειο στην προκειμένη περίπτωση οπότε μας τελείωσε το όλο χαλβάδιασμα αλλά τώρα κυνηγάω κάτι καλύτερο, όχι κάτι λιγότερο. Προσφάτως μία φίλη (είπαμε ονόματα δεν εκθέτουμε αλλά μόνο καταστάσεις) δεν σταμάτησε να δηλώνει ότι από την τελευταία της μακροχρόνια σχέση δεν πήρε τίποτα και μετανιώνει απόλυτα για τα χρόνια που έχασε. Όλοι μου οι φίλοι, με μία εξαίρεση μόνο, δεν πιστεύω ότι θα έχουν μέλλον με τις παρούσες σχέσεις τους. Τους το λες όμως; Ε δεν σου πάει η καρδιά ρε κρούστη. Αυτό που δεν μπορώ να διανοηθώ είναι οι επιλογές τους. Οκ, εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει η Στικούδη αλλά δεν αφήνεις την Στικούδη για να πας με την Ελένη Λουκά ρε φίλε. Γιατί δεν παραδειγματιζόμαστε όλοι από την Έλλη Κοκκίνου και την Ελένη Μενεγάκη; Δηλαδή πρέπει να πιάσουμε τα 40 για να καταλάβουμε οτι μας αξίζει κάτι καλύτερο; Μήπως έχω υπερεκτιμήσει τους φίλους μου; Μήπως αυτοί έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση; Μήπως τελικά την βρίσκουμε να είμαστε ανώτεροι από τον/την σύντροφο μας και αρεσκόμαστε με το να έχουμε το έτερον μας ήμισυ σιγουράκι; Είναι θέμα ανασφάλειας; Θέμα βολέματος; Φόβος μην μείνουμε μόνοι μας με το να περιμένουμε την κατάλληλη σχέση; Πάντως δεν θα συμφωνήσω με το ''αυτό που δίνεις παίρνεις'', τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις.

5 σχόλια:

  1. Συζυγος μπουφε! Εκτος αυτου ειπες πως δεν θα αποκαλυψεις ποιος/α αλλα στη συνεχεια στοχοποιεις αναφεροντας "μια φιλη δεν σταματησε"! Δημοσιογραφικο απορρητο σου λεει μετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι....μια φίλη. so? αποκαλύπτω ποια; πάντως τον/ την μοναδικό/ή που επιλέγει καλυτερους μελλοντικους συντρόφους δεν προκειται να τον βρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ απλά γιατί μετά την τόση ανασφάλεια που σου προκαλούσε ο "γαμάτος" πρώην θέλεις ο επόμενος να είναι κάποιος που θα μπορείς να "αράξεις". Να γλείψεις λίγο τις πληγές σου, μέχρι να επανέλθεις και να βγείς στο κυνήγι για τον επόμενο. Βέβαια τις περισσότερες φορές αυτό το ασχημόπαπο έχει έναν τόνο άλλα χαρίσματα και σε κερδίζει αλλά c est la vie mon amie. Στο τέλος τέλος η ασχήμια συνηθίζεται, (σκέψου πώς βλέπαμε στην αρχή τη Sarrah Jessica parker και πώς τώρα) oι κωλάνθρωποι-
    ψωνάρες όμως jamais.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ είμαι η φίλη.. Ε καλά δεν το έχω και επτασφράγιστο μυστικό ότι είχα μπλέξει με μαλάκα άνθρωπο και το έχω σκυλομετανιώσει.. Αλλά δεν το βάζω κάτω. Μια μέρα το βρω το τέλειο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα δεν αναφέρομαι μόνο σε ασχήμια εξωτερική...εννοώ οτι και πιο cool ήταν η προηγούμενη σχέση και μετα πέφτεις είτε σε μαλάκα/μαλακισμένη είτε σε κάποιον που σαν τιν φίλτατη Urania που το παραδέχτηκε έπεσε σε εναν άνθρωπο που δεν της προσέφερε τίποτα απολύτως. Και εγώ πιστεύω εσύ ειδικά Urania θα το βρεις 4 sure....αν και εγώ για όλους σας είμαι πεπεισμένος ότι είχατε βρει τους καταλληλότερους αλλά απλά το λήξατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή